1 Kasım 2014 Cumartesi

Sahibindene ilan vermek isteyenler buyursun

sahibinden ilan ver, ücretsiz emlak ilanı ver, seri ilan ver, ilan ver, eleman ilanı ver, ücretsiz araba ilanı ver, ücretsiz ilan ver, bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan, bedava ilan, ilan ver, ilan ver, ilan ver, sahibinden ilan vermek istiyorum, sahibindene ilan vermek istiyorum




Son zamanların güzide sektörü haline gelen ilan verilen siteler git gide sektördeki ağılığını da koyuyor. Hızlı bir şekilde büyüyen sahibinden ilan vermeler hayatımızda daha çok yer almaya başladı. Birçok ürünün, hizmetin ilanı bu gibi sitelerde yer almakta ve bu durumdan gelir elde edenler gittikçe artmakta. Kimi ilan sitelerini aylık 28 milyona yakın kullanıcı ziyaret etmekte. düşünebiliyor musunuz. Türkiye'nin yarısına yakın. Bu demek oluyor ki günden güne dahada çok artacak. Şimdiden böyle bir sektöre atılmanız sizin için en iyi şeydir.

Çok şaşırılacak bir olay değil aslında bundan 10-12 sene evvel birileri artık oturduğumuz yerden her şeyi halledeceğiz dediğin de kendisi alay konusu olmuştu ama işte dediği çıkmaya başladı bu bir de daha başları siz birde bundan 10-15 yıl sonrasını hayal etmeye çalışın. Avm'ler kapanmış ve bunun yerini sanal reyonlar almış. Sahibinden ilan vermek isteyenlerin uğrak yeri haline gelen belli başlı ilanlar ücret politikalarını değiştirmiş ve bundan ötürüdür ki üye kaybına uğramaktadırlar. Üyeler verdikleri ilanlardan kazandıklarına ortak olmamaları için ücretsiz ilan sitelerine yönlenmektedirler.

Piyasada değerli ilan sitelerinin varlığı göz ardı edilemez ücretlilerin yanında ücretsizler sönük kalsa da onlarda giderek kendilerini geliştirmektedirler. Her 3-4 ayda bir kendilerini yenilemekte ve yeni eklentiler eklemektedirler. Bu yüzdendirki kullanıcılarında gözüne batmadan ve sürekli gelişerekten üyelerinide muhafaza etmektedirler. 2000'li yılların başında ortaya çıkan ilan siteleri artık kendilerine rakip olmaya başlayan ücretsiz ilan sitelerine sesini dahi çıkaramaz oldu. Çünkü ücret ödemek istemeyenler tarafından tutulmaktalar ve bundan dolayıda destekçileri çoktur.

Bu sektörün en alışıldık şeylerinden biriside artık bilgili ilan verenlerin olması kullanıcıları nasıl yönlendireceklerini bilen ve bu durumu avantaj olarak kullananlar artmaya başladı. Kelime bazlı ilanlar vererek aramalarda daha çok ön plana çıkmaya başladıklarından hiçte ücret ödemelerine gerek kalmamakta. Kim olsa ücretsizi varken ücretlisini seçmez. Birde zorlaştırılan site kullanımı da üye kaybının sebeplerindendir. Ne kadar sade ve şık o kadar üyenin sadakati demek.

sahibinden ilan ver, ücretsiz emlak ilanı ver, seri ilan ver, ilan ver, eleman ilanı ver, ücretsiz araba ilanı ver, ücretsiz ilan ver, bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan, bedava ilan, ilan ver, ilan ver, ilan ver, sahibinden ilan vermek istiyorum, sahibindene ilan vermek istiyorum


Kim bilebilirdi ki 10 yıl içinde her şeyin değişeceğini ve teknolojinin bu denli hızlı değişime uğrayacağını belli başlı kişiler bunun farkındaydı ve bu yüzdendir ki onlar aldı başlarını gittiler. Milyarderler haline geldiler. Onların peşinden gitmek isteyen gençler ise onların politikalarını geliştirerek devam etmekteler. Sizde ücretsiz ilan verin ki bu gençler sizin için daha çok şey yapabilsinler. Çünkü tarla kadar boş olan bir sitenin hiç kimseye bir faydası olmaz. İlanlar birer ağaca benzer ne kadar ekilirse ağaç/verilirse ilan o kadar site güçlü ve daha büyük yerlere gelir.

Yazımızın sonuna gelirken bu tavsiyeleri göz ardı etmemenizi rica ediyoruz. Bu yazımızı da sonuna kadar okuduğunuz ve paylaşımlarda destek olduğunuz için teşekkür ediyoruz. Esenlikler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder