5 Kasım 2014 Çarşamba

Sahibinden ilan vererek kazanmak ister misiniz?

sahibinden ilan ver, ücretsiz emlak ilanı ver, seri ilan ver, ilan ver, eleman ilanı ver, ücretsiz araba ilanı ver, ücretsiz ilan ver, bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan, bedava ilan, ilan ver, ilan ver, ilan ver, sahibinden ilan vermek istiyorum, sahibindene ilan vermek istiyorum


İlan vermek istiyorsunuz ve ücretsiz bu işi yapan yerler bulamıyor musunuz? O zaman bu yazımızda siz değerli okurlarımıza bunun yöntemini göstereceğiz umarım en güzel şekilde size yardımcı olabilirim. Sizde biliyorsunuz ki gelişen teknoloji ile birlikte sahibinden ilan verenler için daha çok alanlar oluşmaya başladı. Bizzat işlemlerinizi ücretsiz yapabileceğiniz yerler var bunlar nelerdir diye soruyorsunuz şimdi. Büyük arama motorlarına yapacağınız aramalar sonucu bunlara ulaşabilirsiniz.

Ancak sizde biliyorsunuz ki aramalar sonucu bulduğunuz her site ücretsiz sahibinden ilan verebileceğiniz yerler değildir. Bunun için arama yaptığınızda ilk yapacağınız ilk sayfalara bakmak olacaktır ama işte buda reklamla oralarda olan ilan sitelerinin olduğu anlamına geliyor reklamsız ve ücretsiz olan yerler daha gerilerde bu yüzden daha ilerilere gitmeniz gerekecektir. Sahibinden ilan verenlerin uğrak yeri haline gelen siteler mevcut ama önemli olan sizin onları bulabilmenizdir. Onlar keşfedilmeyi bekleyen birer elmas gibidirler. Çünkü büyük ilan sitelerinin ücret politikalarını değiştirdiklerinden dolayı bir çok üye artık farklı yollar bulma çabasında. Bu çabanın sonucu olsa gerekki böyle bir ihtiyacı karşılamak için ücretsiz ilan verebileceğiniz sitelerin doğmasına neden olmuştur.

Sahibinden satış yapabilmek ve kazandığınızı başkasıyla paylaşmamak adına ücretsiz sitelerde işinizi görmeniz gerekmektedir. Bunu yapabildiğiniz sürece kazancınız daha çok olacak. En ufak giderler bile belli bir süre sonra size ev, araba alabilme imkanı sağlamaktadır. Ne kadar az bi şekilde fire verirsek o kadar bizim için iyidir. Dikkat edelim ki kazanalım. Kazanmadan bu işi yapacaksak zaten bunun bir anlamı kalmamaktadır. Alışveriş yapanlar da buna dikkat etmektedirler. Çünkü onlarda ücretsiz ilan verenlerin daha uygun fiyata ürün sattıklarının farkındalar. Gidip büyük sitelerde işlerini görmektense küçük sitelerde alışverişlerini yapmaktadırlar.

En güzel örneklerinden birisi diyelimki sahibinden emlak ilanı vermek istiyorsunuz. Buraya kadar normal bir site buldunuz ilanınızı verdiniz. Ama bu kadarla da kalmıyor doping uygularken, ilan verirken ücretler talep edilmekte hatta emlak komisyonu denen bir şeyler alanlar bile mevcut.

Bu yazımızda/makalemizde sizlere ücretsiz ilan verebileceğiniz, sahibinden ilan verenlerin kazanabileceği yollardan bahsetmeye çalıştık. Bir sonraki yazımızın dahada yararlı olacağının sözünü vererek bu yazımıda sonlandırıyorum. Mutlu ve bol kazançlı günler...s

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder