25 Mart 2014 Salı

Sahibinden ilan ver!

beleş ilan ver, ilan ver, ilan vermek, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek, ilan, beleş ilan, sahibinden, sahibinden ilan, beleş ilan vermek, bedava ilan, bedava ilan ver, bedava ilan vermek

















Sahibinden ilan ver diyerek ürünlerinizi çok kısa bir sürede satabilirsiniz. Ama önce dikkat etmeniz gerekenleri anlatacağım.

Uygun kategoride ilan ver demek nasıl olur?


İlan sitelerinde bulunan kategoriler genellikle 7-8 ana kategoridir. İlanınızı verirken bu ana kategorileri doğru bir şekilde belirleyip öyle ilan ver demelisiniz. Aksi takdirde buda ilanınızla uyuşmadığı için gösterimi az olacaktır.


Etkili başlık nasıl oluşturulur?


ilan ver dedikten sonra ilanınıza başlık gireceksiniz. Bunu bir kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlayın. Örneğin: 'Casper 14.1 Celeron 1.86ghz Dizüstü Bilgisayar' uygun bir ilan başlığı örneği olarak verilebilir. Buna rağmen 'Casper, az kullanılmış temiz dizüstü' gibi bir başlık hem ürünü tanımlamada hem de ciddi alıcıların ilgisini çekmede yetersiz kalacağından uygun değildir.  Bu gibi şeylere dikkat etmediğiniz takdirde aramalarda kolaylıkla görülmez ilan ver dediğiniz ürününüz. Buda sizin canınızı bi hayli sıkar.

Fiyat belirlerken dikkat etmeniz gerekenler. 


ilan ver dediniz ve fiyatı 0(sıfır) girdiniz buda sizin ilanınıza olan güveni ortadan kaldırır ve bakan kişinin sizinle iletişime geçmesi zorlaşır çünkü ciddiyetsiz bir iş yapıldığı hissi uyandırır. Bu yüzden piyasa araştırması yapıp ona benzer ilanların fiyatını kullanabilirsiniz.

ilan ver dediğinizde görünürlülüğü iki kat nasıl arttırırsınız?

beleş ilan ver, ilan ver, ilan vermek, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek, ilan, beleş ilan, sahibinden, sahibinden ilan, beleş ilan vermek, bedava ilan, bedava ilan ver, bedava ilan vermek

















Bir ilandan iki şey istenir; alıcı görsün, kısa sürede satılsın. Görülmeyen ilandan sonuç alamazsınız buda ilan ver dedikten sonra uygulayacağınız dopinglerle ilgilidir. Mutlaka dopingler uygulayın.

İlana fotoğraf eklemek böylece ilan ver dediğiniz ürünün dahada güvenilir olduğunu sezdirir ve gerçeğiyle aynısının geleceğini bilmek bir güven arttırma şeklidir. Eğer ilanınıza uygun resim koymazsanız buda başarısız olmanıza sebep olur.

Bunları uygulamak zor olmasa gerek. Bunları öğrendiğinize göre sizde ücretsiz ilan ver diyebilir ve ilan ver dediğiniz hizmeti kısa yoldan sonuca ulaştırabilirsiniz. ilan ver diyip arama yaptığınızda yüzlerce sonuçla karşılaşırsınız. Bedava bir doping uygulayan site bulun ve hemen ilan ver diyin.

1 yorum:

  1. istekapida.com Alternatif ilan sitesi Get-Güvenli eticaret sitesi
    istekapida.com Delta Teknoloji Platformunun e-ticaret sitesidir. Delta Teknoloji Platformu 2001 yılında kurulmuş olup emsallerine örnek olmuştur. istekapida.com arz talep doğrultusunda sizlere ürünler tedarik etmeye çalışmaktadır.
    Hedef kitlemiz son kullanıcıların öncelikle sitemiz üzerinden mağazalarını açmaları ve ürünlerini GET - Güvenli eticaret Sitemiyle Arz talep doğrultusunda son kullanıcıyla buluşurmak ve 7 bankanın kredi kartlarıyla 9 aya varan taksit imkanıyla ürünlerini satışlarını kolaylaştırmak. Sitemiz bu satışlar sonrasında otomatik olarak satılan ürün üzerinden Yüzde/10 luk bir kesinti yapmaktadır. Taksitli şatışlar ve tek çekimli satışlardan satıcı etkilenmez sistem yapılan taksit doğrultusunda cüzzi bir vade farkını otomatik olarak ürün fiyatına ekler.
    İsteKapida.com un diğer ilan sitelerindeki gibi 5 - 10 ilan sınırı yoktur. Sitemiz üzerinden sınırsız ve en az 15 gün en fazla 1 yıl süresince ilanınız sitemizde yayınlanır. Süresi dolan ilanlar otomatik olarak süresi biten ilanlar bildirimine düşer, eğer ilanınızın devam etmesini isterseniz tekrar ücretsiz olarak aktifte edebilirsiniz. istekapida.com olarak amacımız tüm e ticaretle uğraşan kullanıcıların ve sahışların ilanlarını süresiz ve sınırsız bir şekilde yayınlamak ve Google Adwords Desteği sunan istekapida.com a vereceğiniz ilanlar gogole'de ilk sırada çıkmaktadır. Adwords desteği demek ilanlarınızın birçok kullanıcıya ulaşması ve etkileşime geçmesi demektir. Bu nedenledirki ilanlarınız en kısa zamanda birçok kullanıcıya ulaşır.
    Çatalca/istanbul
    İletişim: bilgi@istekapida.com
    info@istekapida.com
    Whatsapp İletişim : 0532 414 8179

    YanıtlaSil