1 Mart 2014 Cumartesi

İlan vermenin kuralları nelerdir?

ilan ver kuralları nelerdir?

beleş ilan, beleş ilan ver, ilan, ilan ver, ilan ver demek, ilan vermek, ilan vermenin önemi, ücretsiz ilan, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek,















Evet arkadaşlar size bundan bahsedeceğim. Sakın aklınıza ücretsiz olursa kalitesi düşer demeyin emin olun sadece arama motoru reklamı ile bu işten kazanan insanlar var ve o yüzden siz ilan ver derken kendinizi düşünün ne kadar az para harcarsanız o kadar kar diyin.

En güzel ilan siteleri en önde çıkanların arkasında da olabilir bunu göz ardı etmeyin. ilan ver diyip arayın bakalım 25 tane sayfa çıkıyor bunun ilk 10 sayfası emin olun iyiler. ilan ver kelimesinde ilk 10 giren site zaten Türkiye'de beceridir.

Benden size tavsiye sadece ilk sayfadaki sitelere bakmayın birazda ilerleyen sayfalara bakın aynı benim gibi düşünen onlarca insan var ki ilk on sayfadaki sitelerin hepsinin 100 binlerce ilanı var her dalda. o yüzden ilan ver derken dikkatli olmalıyız boşu boşuna paramızı kaptırmayalım. Cebimizden paramız eksilmesin.

Neden ilan ver diyoruz?


Bi abim vardı böyle para kazanarak hayatını sürdürüyordu ama gidip haftalık büyük sitelere 250 300 TL para vererek değil daha ufak sitelere hiç para ödemeden ilan ver diyerek. Ve halada öyle devam ediyor hayatı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder